« Takaisin

Coast HL7 Beanie White

Hinta:54.90 €

HL7 OTSAVALAISIN + PIPO

Coast laatu ja takuu
Coast on LED-valaisimien pioneeri – ensimmäinen Coast LED-teknologiaan perustuva tuote oli markkinoilla jo 1996! Coast on kehittänyt ainutlaatuisia tekniikoita mm. Pure Beam Focusing Optic -valaisuoptiikka, kätevä valon Slide Focus -säätö sekä Flex Charge ja Dual Power -latausjärjestelmät.

Kaikki Coast-valaisimet testataan Coastin omassa valaisintekniikan laboratoriossa yleisen amerikkalaisen FL1-standardin mukaisesti. Standardointi takaa, että Coast-valaisimet palavat juuri niin kirkkaasti ja niin kauan kuin luvataan. Myös useat testivoitot tukevat Coast-laboratorion saavutuksia.

Coast-tuotemerkki on takuu huippulaadulle. Jokaisen Coast-valaisimen valaisintekniikka on alansa huippua, mikä takaa Coast-valaisinten hyvän käytettävyyden, pitkän käyttöiän, pitkät paloajat ja suuret valokeilojen kantamat. Kaikilla Coast-käsi- ja otsavalaisimilla on 5 vuoden takuu!

Mukana trendikäs COAST-pipo, Pure Beam -laajakeilavalo, Bulls Eye -kaksoisvalo, Säädettävä kiinnitys, Veden- ja iskunkestävä, Suojakypäräkiinnitys, Paristot: 3 x AAA (mukana)

OMINAISUUDET

Mukana trendikäs COAST-pipo
Pure Beam -laajakeilavalo
Bulls Eye -kaksoisvalo
Säädettävä kiinnitys
Veden- ja iskunkestävä
Suojakypäräkiinnitys
Paristot: 3 x AAA (mukana)

TEKNISET TIEDOT

MalliPainoValotehoKantamaPaloaika
Coast HL7 Beanie Collection Pink 124,00 g 285 / 4 lm 119 / 13 m 1h 30min-70 h

Jos valaisimessa useita tehosäätöjä, arvot ilmoitettu max. valoteho / min. valoteho

Tuote: 635747

Suosittelemme myös

Coast HP5R

Coast_HP5R.jpg&width=280&height=500
COAST HP5R 
MYYDÄÄN ILMAN VERKKOVIRTALATURIA, LATAUS USB TAI AUTOLATURISTA.
Aktiivikäyttäjän suosittu pikkujättiläinen: voidaan käyttää joko ladattavilla akuilla tai tavallisilla paristoilla. Mukana 2 x ladattavat Lithium Polymer -akkusarjat sekä 1 x AA alkaline paristosarja (Duracell).VOidaan ladata..

Tuote: 635788

Hinta: 119.00 €

Future Fly Coastal Hooks C4

coastal_c4_1.jpg&width=280&height=500
FUTURE FLY COASTAL HOOKS
Paketissa 15 kpl koukkuja. Kaikki Koukut on kemiallisesti teroitettu ja valmistettu hiiliteräksestä. Ainoa koukku joka ei ole valmistettu hiiliteräksestä on C3, se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Tuote: 413393

Hinta: 6.40 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »