Jigit

Daiwa Classic Shad

Daiwa Classic Shad

DAIWA CLASSIC SHAD
Daiwa Duckfin Shad

Daiwa Duckfin Shad

Daiwa Mermaid Shad

Daiwa Mermaid Shad

DAIWA MERMAID SHAD
Mikado Fish Fry

Mikado Fish Fry

"Nämä ""drop-shot"" kalastukseen suunnitellut jigit osoittautuivat erittäin tehokkaiksi standardi-jigipäillä. Pyrstön minimaalinen toiminta osoittautui vastustamattomaksi testauksen aikana. "
Mikado Fishunter 2

Mikado Fishunter 2

Mikrojigien ystäville! Fishunter II on kalajigi, joka on valmistettu täysin uudesta materiaalista. Materiaali tekee kumiseoksesta vahvemman ja venyvämmän. Uudelleen suunnitellun muodon ansiosta jigi toimii poikkeuksellisen aggressiivisesti, jopa silloin kun se vajoaa! Uusi dynamiikka, paksumpi ja painavampi..
Mikado Fishunter TT

Mikado Fishunter TT

Fishunter jigit ovat menestyneet laajasti ja ne tunnetaan tällä hetkellä yhtenä parhaista jigeistä kuhalle, hauelle ja ahvenelle Euroopassa ja Euroopan ulkopuolella. Tiimimme jäsenet, jotka ovat erikoistuneet kuhaan ovat luoneet jigin, jolla on sama runko kuin standardi Fishunterilla, mutta johtuen ohuesta..
Mikado Fishunter1 5cm

Mikado Fishunter1 5cm

Fishunter on kalajigi, joka on valmistettu täysin uudesta materiaalista. Materiaali tekee kumiseoksesta vahvemman ja venyvämmän. Uudelleen suunnitellun muodon ansiosta jigi toimii poikkeuksellisen aggressiivisesti, jopa kun se uppoaa! Uusi dynamiikka, paksumpi ja painavampi runko sekä pyrstön kasvatettu..
Mikado Flying Fishunter

Mikado Flying Fishunter

Innovatiivinen jigi useimmille makean ja suolaveden petokaloille. Flying Fishunter syntyi Mikado Teamin ja Rolf Shwarzerin yhteistyönä (Rolf Shwarzer on yksi Saksan tunnetuimmista kalastustoimittajista) ja pohjimmiltaan se on yhdistelmä legendaarista fishunter jigiä ja tupla twister pyrstöä. Jigin runkoon..
Mikado Furyo

Mikado Furyo

"Tässä realistisessa syöttikala-imitaatiossa on klassinen ""Ripper"" pyrstö ja sisäinen hologrammi, joka heijastaa auringonvaloa veden pinnan alla. Pyrstön aggressiivinen liike laukaisee kaikkien petokalojen saalistusvietin. Käytetään jigi- ja jerkkikalastukseen sekä kalastukseen tasaisella vedolla."..
Mikado Nihonto

Mikado Nihonto

Uritetun rungon ja pehmeän pyrstön ansiosta tämä jigi luo hydro-akustisen aallon joka laukaisee välittömän hyökkäyksen lähes kaikilla saalistajilla.
Mikado Saira

Mikado Saira

"Ennen lähinnä ""drop-shot"" kalastukseen käytettyä jigiä käytetään nykyään monin eri tavoin. Jigipään kanssa tai vertikaaliseen jigaamiseen. Sairan menestyksen takana on uritettu runko. Alapinnan leikkauksen ansiosta sillä voidaan kalastaa myös ""offset"" -tyyppisellä koukulla."
Mikado Sasor

Mikado Sasor

Tämän realistisen syöttikalaa imitoivan jigin sisällä on pinnan alla auringon valoa heijastava hologrammi. Erityisen tehokas, kun petokalat eivät ole syönnillä ja aggressiivisesti toimivat jigit säikäyttävät ne pois. Toimii hyvin drop shottina, jigipäällä tai vertikaalisesti.
Mikado Speedo

Mikado Speedo

Tällä jigillä, samoin kuin Nihontolla on uurrettu vartalo, se on kuitenkin ohuempi ja sillä on pidempi pyrstö-osa. Toiminta ei ole niin aggressiivinen, mutta hyvin luonnollinen. Testauksen aikana erityisesti pienempikokoinen versio oli todella tehokas ahvenelle...
MIkado Swingfish

MIkado Swingfish

Tämä uusi ja innovatiivinen Swingfish sirppikalajigi on valmistettu poikkeuksellisen pehmeästä, vahvasta ja joustavasta materiaalista. Jigin runkoon on ajatuksella suunniteltu erikseen selkä, sivut sekä pyrstö, jotka vakauttavat jigin uintia ja ohjaa sivuilla virtaavan veden suoraan pyrstöön. Pyrstön..
Mikado Tsubame

Mikado Tsubame

Haarapyrstöinen jigi, jonka sisällä on vedessä auringonvaloa heijastava hologrammi. Pyrstön erityinen liike houkuttelee kuhaa, haukea ja ahventa. Voidaan kalastaa drop shottina, jigipäällä tai vertikaalisesti.
Mikado Twister

Mikado Twister

Mikado Twister on valmistettu kokonaan uudesta erittäin joustavasta materiaalista. Paksumpi ja painavampi runko sekä pyrstön suurempi pinta-ala antavat erittäin voimakkaan hydroakustisen aallon. Uuden dynamiikan vuoksi jigi toimii poikkeuksellisen aggressiivisesti, jopa kun se uppoaa! Syvään...
Peter Lahti Core Shad

Peter Lahti Core Shad

Peter Lahti on suunnitellut tämän jigin kahdenkymmenen vuoden jigikalastuskokemuksella. Uusi kaksikerroksinen valutekniikka tekee tästä jigistä todellisen ottikoneen! Ytimen ja läpikuultavan ulkokuoren ansiosta näissä vieheissä on täysin uusia väriyhdistelmiä. Jigi onkin saanut nimensä ?Core? juuri sen..
Peter Lahti Pike Shad

Peter Lahti Pike Shad

Peter Lahti Pike Shad on suunniteltu erityisesti hauen jigikalastukseen. Viehe toimii erittäin hyvin myös kuhalle. Jigin vatsapuolen heltta luo veteen ison profiilin, minkä vuoksi isot petokalat hullaantuvat siitä. Jigiä voi käyttää heitto- ja vertikaalijigaukseen.

Peter Lahti on jigikalastuksen edelläkävijä..
Peter Lahti T-Shad

Peter Lahti T-Shad

Peter Lahti on suunnitellut tämän jigin kahdenkymmenen vuoden jigikalastuskokemuksella. Tämä viehe on suunniteltu erityisesti hauen kalastukseen. Vieheen tuplaheltta kasvattaa sivuprofiilia, mikä taas on nälkäisten haukien mieleen. Jigiä voi käyttää heitto- ja vertikaalijigaukseen.

Peter Lahti on jigikalastuksen..